Kaakaoseremoniat 

 

Kaakaoseremonissa juhlistamme kaakaon parantavia voimia. Kaakao edistää palautumista ja luovuutta, läsnäoloa ja iloa, sekä monia muita positiivisia tuntemuksia.  Voit tulla vain levähtämään ja kuuntelemaan ja antaa kaakaon tuoda selkeyttä ja ohjausta elämääsi.

 

Seremonia päättyy kehorentoutukseen.

 

Seremoniassa voit

  • Oppia lisää kaakaosta ja sen parantavista vaikutuksista

  • Tavata samanhenkisiä ihmisiä

  • Saavuttaa sisäisen rauhan

 

Seremonia ei sovellu jos

  • etsit henkilökohtaista terapeuttia

  • kärsit vakavista sydänongelmista,

  • käytät masennuslääkkeitä tai verenpainelääkkeitä..

 

Kaakao on aitoa seremoniakaakaota, käsittelemätöntä kaakaomassaa, joka keitetään mausteiden ja yrttien kanssa maukkaaksi juomaksi. Kaakaon voima on tunnettu erityisesti Maya -kulttuurissa, jossa sitä on pidetty suuressa arvossa. Nykyaikana kaakaon tiedetään lisäävän hyvänolon hormonien eritystä, kiihdyttävän verenkiertoa, rauhoittavan mieltä sekä tuovan ihmistä läsnä olevammaksi sekä keskittyneemmäksi. Kun sydänkeskus avautuu ja vahvistuu, ihminen siirtyy takaisin luonnollisimpaan olotilaan, joka on sisäinen eheys ja rauha. Kaakao hiljentää ylirationaalisen mielen ja vie meidät takaisin sydämeen. Maya-intiaanit kutsuivat kaakaota sademetsän lääkkeeksi.

 

Seremoniallinen kaakao auttaa olemaan lempeä ja hyväksyvä. Kaakao ei hoida, paranna eikä vie minnekään, mutta sen avulla voi kokea paljon. Seremoniakaakaolla on sydäntä avaava vaikutus. Tämän lisäksi se on loistava meditaation sekä sisäisen tai luovan työn kumppani. Koska kaakao vahvistaa sydänkeskeisyyttä, mitä ikinä koetkaan tai mihin ikinä menetkään - siellä on suurella todennäköisyydellä enemmän rakkautta kuin pelkoa. Vuodenaikojen mukaan kaakaota maustetaan erilaisin maustein, joten kokemus ja vaikutus vaihtelee seremonioittain.

 

Käyttämäni seremoniakaakao on 100% puhdasta, luomu-sertifioitua, rehellistä ja korkealaatuista seremoniaalista kaakaota.

Tämä herkullinen, pyhä juoma tulee suoraan alkuperäiskansojen maya-heimoilta, jotka ovat vaalineet kaakaon perinnettä tuhansien vuosien ajan. Kaakao on heille pyhä kasvi, jota he käyttävät lääkekasvina kehon, mielen ja hengen hyvinvointiin.

Se kasvaa täydellisessä harmoniassa ananaksen, vaniljan ja tupakkapuiden kanssa, jotka antavat sille hienovaraisia sävyjä ja tekevät siitä harvinaisen herkullisen.

 

Vaikka kokoonnumme seremoniaan yhdessä muiden kanssa, ovat ne kuitenkin yksilön henkilökohtaisia matkoja valaistumiseen. Nämä matkat auttavat meitä omassa voimassamme ja ymmärtämään ympäröivää maailmaa paremmin.