Äänimaljarentoutukset yksilöhoitoina ja ryhmille

 

Kaipaako työyhteisösi tykypäivään hyvinvointihetkeä? Vai haluatko antaa itsellesi tai läheisellesi lahjaksi hemmotteluhetken?

 

Olen koulutettu Äänimaljahoitaja ja teen äänimaljarentoutuksia joko yksilöhoitoina tai sointukylpyinä pienryhmille. Mikäli haluatte työyhteisöllenne tykypäivään rentoutushetken, niin ole rohkeasti yhteydessä.

 

Maljoina käytän Nepalissa käsin taottuja, tiibettiläisiä äänimaljoja, joista jokainen on oma yksilönsä ja soi omalla tavallaan. Ryhmälle tapahtuvassa rentoutuksessa, eli Sointukylvyssä, maljoja soitetaan kehon ulkopuolella, mutta yksilöhoidossa myös kehon päällä.

 

Äänimaljarentoutus on kehon ja mielen kokonaisvaltaista syvärentoutusta, joka perustuu äänen värähtelyyn. Värähtely vaikuttaa kehon nesteisiin, saaden soluissa olevan nesteen värisemään. Myös maljojen kaunis ikiaikainen ääni kuljettaa mielemme ja ajatuksemme toiseen aikaan ja maailmaan.  45 minuutin rentoutus vastaa parhaimmillaan kolmen tunnin yöunta.

 

Äänimaljarentoutus voi auttaa unettomuuteen, vähentää stressiä, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Rentoutuksessa saat vain ottaa mukavan asennon matolla viltin alla ja antaa äänen tehdä tehtävänsä. Lepäät mukavasti peiteltynä, kauniisti soivat maljat hoitavat mieltä ja kehoasi.

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri Sinulle tai ryhmällesi sopiva rentoutushetki.  

 

Palautteita Äänimaljarentoutuksistani:

 

-”Huomasin juuri, että viime viikkojen yöunet ovat kellon mukaan olleet kohtalaisia ja syvää unta 1-1,5h niin maanantain ja tiistain välinen yö oli hyvä ja syvää unta 3h 14min. Mietin että mitäs mä nyt muka maanantaina oon erityistä tehnyt oikein, kun niin kiirus ja stressaava alkuviikko ollut. Sit muistin, että hyvänen aika, olin silloin äänimaljarentoutuksessa 😍 En mä muuta selitystä keksi.”

 

- "Moi! Nyt voisin kertoa minkälaisella matkalla olin kun pidit äänimaljameditaatiota. Kävin metsässä, jossa oli sellainen nelisen metriä korkea kallioseinä, joka oli pitkä, kuin juna ikään. Ja kaareva. Siitä virtasi paikoittain vettä seinämää pitkin ja roikkui vihreitä sammalpeitteitä. Menin sinne kumisevan kallioon sisään vaikka siinä ei ollut ovea. Tila oli avara ja siinä istui ihmisiä piirissä. Ihmettelin mitä mun pitää tehdä. Istua vai seisoa vai liittyä rukoukseen. Odotin kutsua tai jotain. Näin perällä pitkän ja harteikkaan miehen joka seisoi ryhdikkäänä ja sillä oli tavallaan lappilaiset piirteet, tavallaan egyptiläisen. Leveä leuka ja nenä jne musta tukka. Ihmettelin että mitä nyt? Se mies ojensi mulle liekin, taikka laitto sen mun kämmenten väliin. Sitten tuli korkea kumiseva ääni joka kohosi ja kohosi eli sun soitto, joka kohotti minut ylös. Ääni otti lisää voimaa ja nosti minut pyörteeseen. Jossa pyörin hurjaa vauhtia ja levitin sitä liekkiä ympäriinsä joka suuntaan mutta se ei vähentynyt. Kävin vielä muutamassa paikassa, mutta sitten palasin jälleen kallion luo. Se oli jo mennyt umpeen sen seinä. Lähdin kävelee poispäin sammalta pitkin hämärässä metsässä ja tulin hiekkamontulle, jossa ymmärsin että se on meteoriitin jälki. Ihmettelin taas että mitä nyt tapahtuu. Sitten sä pudotit jotain ja kuului kolahdus. Samalla tajusin pudottaneeni kiven maahan. Se kolahti metalliesineeseen, otin sen käteen. Se oli laakea kulho hyvin tummaa metallia. Joka oli hieman suippopohjainen. Pidin sitä käsissä ja huomasin, että se laajenee. Joku nainen tuli oikealta ja yritti ottaa myös vadin reunasta kiinni. Vastustin, mutta annoin kumminkin periksi ja vati lähti laajenee lisää, kunnes se oli jo niin ääretön etten nähnyt edes ketä on sitä kantamassa ja kuinka paljon meitä oikein on. Se kumisi ja helisi kauniisti ja vaikka kuinka paljon siihen tipahteli taivaalta lisää jotain esineitä niin se ei täyttynyt koskaan. Ja niin täydellisen hieno oli koko ajan sun säestyksesi mitä ikinä soititkin, että meni aivan kuin olisin katsonut elokuvaa, jossa on hieno musiikkimaailma. Olen tehnyt tällaisia reissuja omatoimisestikin. Mutta nyt meni helpommin kun soitto auttoi rentoutumaan ja keskittymään. Kiitos"

 

- ”Toivottavasti jatkoa seuraa”

 

- ”Kaunis, rentouttava hetki”

 

”-Mukava rentoutus”