Feminine Yin®

Feminine Yin®

on naiseutta eheyttävä yin jooga-harjoitus, jonka asennot avaavat ja hoitavat mm. lantion sekä rintakehän aluetta,tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa.

 

Harjoituksen aikana ohjaaja kiertää käsittelemässä muutamia naisen hyvinvoinnille tärkeimpiä akupisteitä, joilla voidaan tukea asentojen vaikutuksia. Jos et kuitenkaan halua pistekäsittelyä, voit sanoa siitä ohjaajalle tunnin alussa. Harjoitus vahvistaa ja lisää luovuutta, itsensä arvostamista, hyväksyntää sekä rakastamista.

 

Yin jooga tukee ja edistää sidekudosalueiden sekä nivelten energiansaantia, aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Lihasten pitäminen rentoina mahdollistaa sidekudosten hitaan avautumisen, jolloin niihin kertyneet kuona-aineet pääsevät poistumaan kehosta tehokkaasti.

 

Asennoissa ollaan muutamasta minuutista ylöspäin jonka aikana keho pääsee kunnolla rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan.

 

Ryhmään otetaan vain 3-5 osallistujaa kerrallaan. Harjoituksen kesto on n. 75 - 90 min. Tunti voidaan järjestää myös joko yhdelle tai useammalle henkilölle (esim. tykypäivä)  ja se on aina yksilöllisesti suunniteltu asiakkaan/ asiakkaiden tarpeita vastaamaan.

 

Feminine Yin -jooga tunneille sinun ei tarvitse ottaa omia välineitä mukaan (paitsi juomapullo), kaikki tarvittava löytyy paikan päältä.

 

Tunnin lopuksi tarjolla on juotavaa ja pientä naposteltavaa ♥